Våren kommer

Äntligen sommartid och längre kvällar! Jag är rätt trött efter ”vintern” som aldrig blev någon vinter. På ett sätt skönt att slippa frysa förstås, men leran har varit fruktansvärd, och mörkret har man ju fått stå ut med ändå.

Jag har börjat vårstäda så smått, plantera några blommor här och var, städa lite extra både hemma och i stallet. Det känns så skönt med en liten ”nystart” såhär års. Jag vet att det är många som inte orkar tänka på sådant just nu, men här på gården är allt sig likt (än så länge) och jag jobbar på som vanligt. Torbjörn har börjat förodla en del plantor och snart borde lammen komma.

Den största skillnaden den här våren blir nog att tävlingarna nu är inställda. Just nu till sista maj, men det kanske blir längre? Konstigt nog går det fortfarande att anmäla sig i TDB så jag vet inte riktigt vad arrangörerna har tänkt där. Jag har egentligen ingen häst att tävla på allvar just nu, så på sätt och vis känns det nästan ”skönt”. Jag hade tänkt ta ut Qurre, och kanske någon mer, men det var ändå lite osäkert. Dock synd på de lektionshästar som skulle ut, men det blir ju en höst också. Vi får hoppas att hösten blir mer normal än den här våren!

Allt är konstigt numera. Varma somrar, varma vintrar och en hel värld som ligger nedstängd i princip. Antar att det bara är att vänja sig. Har massa tankar om det som pågår nu, men jag tror det får bli i ett annat inlägg, om jag orkar formulera det.

Hur mår ni? Är ni mycket påverkade av krisen?

En liten föl-hälsning gör vem som helst glad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*