Helgen

Den här helgen känns (hittills) ganska lugn. Igår jobbade jag bara 7 (..) timmar, vilket kan kännas som halvdag när man ofta jobbar 12 timmar eller i värsta fall mer. Jag hade en lugn morgon igår och hann yoga lite hemma innan jobbet, vilket gör rätt stor skillnad för resten av dagen. Igår var det inga lektioner heller, så det var bara stalljobb och fyra hästar att rida. Red Grodan, som kändes lite bättre. Har inte galopperat uppsuttet på flera veckor, men igår provade jag det och hon verkade tycka att det var rätt skönt. Anea var fin igår, hon börjar komma igång bättre igen. Caribo red jag ut på tillsammans med Sofia och Boromir, och så var Qurre sist ut. Jag har försökt lägga extra jobb på Anea och Qurre nu, och vill helst ha mer tid med båda, men jag måste ju börja använda dem snart igen. Förhoppningsvis kanske inte fullt ut, för jag har några saker jag vill få ordning på främst gällande lösgjordhet och rakriktning, så jag skulle vilja jobba lite mer själv med dem ett tag till.

Igår kväll var Torbjörn borta så jag var hemma själv, vilket är rätt skönt faktiskt. Påbörjade en ny bok och läste, drack thé och åt praliner i sängen. Typ den bästa kvällen på länge. Somnade klockan nio och har sovit tio timmar inatt. SÅ SKÖNT!

Idag är jag ”nästan ledig” så jag ska fixa lite hemma, hålla en lektion och kanske longera en häst, men det räknas väl knappt. Har ju fått sovmorgon och lång helgfrukost och ikväll ska jag till stan och äta skaldjur. En överraskningsmiddag för en kompis (tror inte hon läser min blogg) som fyller 40.

Väldigt bra helg-aktiviteter måste jag säga. Imorgon är det dock dagläger och stalltjänst och ridning som gäller… Hoppas att ni har en fin helg!

Helgkänslan… 🙂

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*