På väg hem

Nu är jag på väg hem efter några dagar på Gotland. Jag har i första hand sovit och läst böcker, det är högsta prioritet när jag är ledig! Bastu, brasa och god mat är också bra ingredienser. Vi har ingen dusch eller rinnande vatten i stugan, utan det är bastun som gäller när man ska tvätta sig.

Har faktiskt sprungit också, vilket inte var igår. Kan sammanfatta det med att jag inte kan gå nu… Konditionen är nog under kontroll men det är inte samma benmuskler som används vid ridning, det är helt klart. Hoppas jag kan hålla igång detta hemma nu. Jag tycker att det är viktigt att träna annat än ridning, men väldigt svårt att hinna med – och att orka, när man har både stalljobb och ridning sju dagar i veckan för det mesta. Det är dock en aning lättare under sommarhalvåret med längre dagar och sol. Önska mig lycka till… 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*