Helgen

Den här helgen har det inte varit någon kurs, utan bara strö-lektioner. I fredags hade jag ett helt gäng med privatlektioner plus att jag red några hästar. Nina var här på lunchen och då red jag Grodan och Gloria. (Jag brukar ta riktig lunch men jag hann inte, dock tar jag alltid med något till stallet när det blir såhär). Grodan gjorde några riktigt fina byten, men de bästa gjorde hon dock på egen hand och inte på hjälpen. Än så länge är jag glad även för det, att hon tar egna initiativ och gör rätt (fast jag inte ber om det) känns ju ändå betydligt bättre än att hon inte förstår.

På lördagen hade jag också några privatlektioner och morgonpasset i stallet (alltså släppa ut, mocka åt mina och fixa foder etc). Det var mindre kul eftersom snön började smälta och man fick i princip vada genom slask och vatten blandat med is.. Kunde inte snön bara ha fått ligga kvar? (Det blir ändå inte vår på ett tag tänker jag.)

Igår hade Carolina Marjakangas en till kurs här med fokus på sitsen. (Har skrivit om den förra kursen i ett annat inlägg.) Jag själv åkte iväg och dömde en Stockholms-cup i Upplands Bro. Det var riktigt duktiga deltagare och stadiga ritter! Jag hade tänkt rida på eftermiddagen, men det blev tömkörning / longering istället. Jag känner mig väldigt trött just nu. Vet inte om det är förkylning på g eller bara att jag har jobbat mycket. Tyvärr har jag börjat bli vårtrött på gamla dar, jag tror att jag orkar kämpa mig genom mörkret och vintern till ungefär nu, sedan ger kroppen upp lite. Och det är rätt störande eftersom känslan när vintern är på väg bort är att man VILL en massa, och det är så tråkigt att inte riktigt orka det man vill. Den här veckan ska jag i alla fall försöka ta det lite lugnt (?). Lugnare åtminstone..
Och Anea växer runt magen (ska ta någon bild när jag kommer ihåg). Fölning beräknad 22 maj.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*