Film från gårdagens träning

Jag känner knappt igen min häst! Det är ett ganska långt klipp och allt syns inte så bra, men notera hur kvalitén i skolorna blir bättre i slutet av linjerna. Titta lite extra på höger sluta 1,35 in i klippet. Hon är så mycket starkare nu och orkar komma upp med fronten och får mer gest! Målet får bli att kunna rida in med samma kvalitet direkt från början.
Om ni orkar titta till slutet så ser ni att hon vill bredda mellan bakbenen och hon sätter gärna ut vänster bak när jag vill samla mer mot passage. Det borde bli bättre med mer styrka, men här ser man hennes ”problem” tydligt.

3 svar på ”Film från gårdagens träning

  1. Hårt arbete lönar sig!
    …… Och en massa klurande på nya grejer att prova när man stöter på patrull. Lyhördhet för hästens signaler och behov. Otroligt inspirerande

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*