Ändrad teori på måndag

Jag har skickat mail till er också. På måndag skulle jag rida Anea och Grodan för Nina på teoripasset, men vi får skjuta på det till vårterminen tyvärr. Anea har verkat lite hängig så jag har inte kunnat rida ordentligt sista veckan och nu vilar hon några dagar. Jag hoppades på att det skulle släppa – det kändes så, men det är något som är skumt. Ingen feber men i fredags blev hon andfådd och svettig (och hon har grymt bra kondition), så det är nog någon slags förkylning. Med andra ord törs jag inte tro att hon är ok på måndag, och dessutom vill jag inte visa upp ett jogging-pass utan då vill jag kunna rida ordentligt. Ni får helt enkelt tåla er, det blir en annan gång!

Teori blir ändå samma tid på måndag – 19.00. Vi kommer prata om visitering och saker att tänka på om hästen blir sjuk – vilka tecken man kan titta efter etc. Även lite praktiska övningar så att ni får träna på det. Alla är välkomna oavsett vilken dag ni rider på. Ni som var med på Brunmåla får lite repetition men också öva praktiskt på en del av det vi pratade om där.

Lisas Hästfoto

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*