Onsdag

En bra onsdag, lagom kallt och snö – ända tills nu ikväll när det började regna igen. Usch! Hittills tycker jag annars att november har varit förvånansvärt bra på väderfronten. Föredrar minusgrader alla gånger om!

På förmiddagen hade jag en privatlektion med Jenny och Daisy. Jag skolar in henne så smått på det sättet. Det är alltid lite spännande med en ny ryttare på en ny häst, men det gick jättebra! Jenny gillade Daisy (och vice versa verkade det som). Det såg riktigt trevligt ut, så jag är jätteglad.

Efter det blev det bara longering av Zigge idag. Jag tror han behöver det för att spänna av i ryggen. Fantasi fick en uteritt och därefter behandling av kiropraktor.

Efter lunch red jag ut på Grodan i sällskap med Sofia och hennes häst. Båda är lika gamla och håller ungefär samma tempo, så det är jättebra att galoppjobba dem ute ihop. Tänkte verkligen försöka rida ut mer på Grodan en period (bortsett från träning imorgon…), jag tycker det är viktigt för bjudning / rakriktning och för att stärka en unghäst. Tyvärr kanske underlaget sätter lite stopp den här tiden på året.

Dagens sista häst för min del blev Anea, som jag joggade lätt ute. Hon kändes fin, men på slutet fick jag en känsla av att hon inte gick helt taktmässigt. Det var dock bara en snö-stylta under hoven, tack och lov… ! Det var riktigt mysigt att vara ute och rida i snön idag medan det började bli mörkt ute. Även om jag tycker att dagarna är väldigt korta just nu…
Hoppas på mer snö i vinter!! Det är så himla fint. Det här måste vara från vår första vinter här, då var det galet mycket snö.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*