Aneas vecka

Den här veckan blir lite lugnare för vår del. Det är nog mest jag själv som behöver vila huvudet lite… För det krävs en hel del koncentration när jag ska tävla, och samtidigt hålla allt annat igång. Den här veckan ser ut såhär (än så länge):

Måndag – bara en promenad efter tävlingen i söndags
Tisdag – lektion med travbommar. Hon såg superfin ut! Bra att se henne från marken, och så passar jag på när det är bommar (orkar aldrig släpa fram själv men tycker det är väldigt bra träning)
Onsdag – planerad uteritt inställd pga regn! Där går min gräns… Det blev piaff-arbete från marken. Då använder jag hackamore så får hon samtidigt vila från både sadel och bett. Nu börjar hon trampa bara jag ställer mig bredvid! Inte högsta kvalitet och de största stegen, men bitvis kan man nog ändå kalla det ”bebis-piaff” nu.
Torsdag – lösgörande dressyrpass
Fredag – uteritt (hoppas det blir bättre väder….)
Lördag / Söndag – en dag vilodag. En dag dressyr eller bara longering, beroende på hur mycket tid jag har (kurs i helgen). Sedan gäller det också att få ordning på allt inför vår sista tävling den 5 nov, så vi kanske inte bör slappa alltför mycket. 😉 Så nästa vecka måste jag få in en träning igen, men den här veckan håller jag mig hemma.
Foto: Lisas Hästfoto

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*