Höstens teori

Nu har jag bestämt datum för teori. Det blir tre tillfällen under hösten då det är teori istället för ridning. Ni kan gå vid ett tillfälle eller flera – det bestämmer ni själva.

Tisdag 14 november
Jag har fått en inbjudan (se bilden) till Brunmåla hästklinik som håller föreläsningar den kvällen. Jag tänkte att vi kan gå tillsammans (de som vill). Om man är intresserad vill jag att ni meddelar mig senast 1 nov (som ni ser är det osa senast den 6) så anmäler jag hela gruppen i så fall.

Måndag 27 november
Nina Bengtsson kommer och hjälper mig med Anea och Grodan (om det går enligt plan – man vet ju aldrig med hästar) och ni kan titta på och ställa frågor. Då blir det en unghäst och en utbildad häst.
Start 19.00

Torsdag 14 december
Jag rider någon av lektionshästarna (eventuellt två) och visar lite hur jag tänker och jobbar med dem, samt kanske också hur man inte ska göra!
Start 18.30

Ni kommer som ni kan och vill – men det är helt okej att hinta om vilka dagar ni är intresserade av så jag kan sätta på tillräckligt mycket kaffe. Föreläsningen på Brunmåla måste ni som sagt anmäla till! (Inackorderingar är också välkomna att haka på dit!)

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*