Långhelg

Jag kommer faktiskt smita iväg från och med ikväll till och med måndag förmiddag. Tyckte att jag behövde en mini-semester för att orka hela hösten. Ikväll har jag därför vikarie, vilket inte hör till vanligheterna! Jag åker till Gotland, ”som vanligt” (kanske borde man variera sig ibland men det är skönt att ha ”sitt eget”). Har inte varit där på hösten mer än någon enstaka gång så det kommer kännas lite annorlunda.

Idag har jag varit och tränat på förmiddagen med Anea. Det gick väldigt bra, hon kändes jättefin. Jag tror att jag har hittat lösningen på sadelproblemet nu, men det kräver nästan ett eget inlägg… Kan i alla fall konstatera att skillnaden är enorm!
Inte världens bästa bild kanske, Zigge blundar.. Men såhär spontan-glad blev jag när jag provade samma sadel på honom igår. Och då kan jag tillägga att jag inte ler i första taget när jag rider! Men plötsligt fick han upp ryggen och travade bättre än någonsin. Borde ha filmat istället…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*