Riktigt bra hörnpasseringar!

Nu ska vi se om jag hinner skriva klart innan batteriet i datorn dör. Får fatta mig kort.
Har varit och tränat idag hos Rebecca, och det kändes bra från start. Har hittat en bättre form med mer häst framför mig, och jag klarar att hålla ihop henne bättre mellan momenten. Inte hela tiden –  men mycket oftare! Hon ”hinner” inte spänna till lika ofta.

Det bästa idag var faktiskt mina hörn. Jag har ju ofta en känsla av att hon ramlar genom hörnen, blir stark, lutar sig… och då har jag en förmåga att bromsa henne för att få ”kontroll” – vilket jag såklart inte får, utan bara sämre kvalitét inför nästa moment. Nästan alla rörelser i ett program kommer ur ett hörn, så hörnen är ju A och O. Och idag red jag så bra i hörnen! Både i galoppen där jag fick en helt annan känsla av att ha henne på bakbenen = lättare att komma in i serierna utan att hon lägger sig på. Och jäklar vilka skolor jag fick till när jag nästan red lite ”passage-trav” i hörnet innan. Nu ska jag försöka hålla den här kvalitén lite oftare bara. Ju mer hon orkar desto lättare blir det ju!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*