Måndag

Idag har jag skrittat ut på Wirja, ridit Anea och Caprice. Anea kändes väl ok men kanske en smula seg, tycker inte hon har tillräckligt med energi just nu. Caprice däremot verkar inte bli trött så lätt och har inte tappat särskilt mycket kondition alls. Nu rider jag ca en halvtimme men med både trav och galopp och hon känns starkare och bättre hela tiden. Idag tyckte jag hon kändes riktigt fin. Helt otroligt vad hon har tagit konvalescensen bra!

Hästarna har fått jobba lite med bommar idag första passet, där jag la ut travbommar på olika avstånd för att ryttarna skulle länga och korta traven. Gav ett bra resultat tycker jag. Iffi har sett jättefin ut idag, hon är mycket starkare nu och gör bättre övergångar. Så idag känner jag mig nöjd med alla hästarna och kan sova gott. 🙂 Det behövs, för den här veckan blir det ett späckat schema om allt går enligt plan.

1 svar på ”Måndag

  1. Det var jätte skoj och samtidigt jobbigt 🙂 Underbar lektion. / Gitta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*