Tisdag

Känner att jag har idétorka på rubriker, haha! 😉
Idag har jag ridit Nogge, Iffi och Anea. Det var ett tag sen jag hann rida flera hästar på en dag, måste upprätthålla det här lite nu, jag mår mycket bättre av att rida mycket. Iffi var riktigt duktig idag. Nogge fick jobba mycket med slutor idag för att komma igenom mer i sidorna, och det är tyvärr en stor skillnad på höger och vänster så nu måste jag rida honom lite mer ett tag och se om jag kan få loss det. Anea red jag bara ut på i det konstiga vädret sol/regn/blåst!

Maritza har varit jättefin på lektion idag och tränat byten, även en liten serie fick vi till, det var roligt! Har även plockat ihop ett kandar åt henne nu som ska introduceras på ”gamla dar”, tror dock inte att det blir någon stor sak.

Caprice har fått provjobba lite förra veckan och idag men bara skritt och trav än så länge. Hon såg riktigt fin ut på lektionen när hon slappnat av lite och började trava på mer. Hoppas hon kan komma igång lite mer snart!

Och när jag kom hem så är taket på ridhuset påbörjat – bilder kommer snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*