Grönsaker säljes

Just nu kan vi sälja påsar innehållande 2,5 kg potatis, 500 g bondbönor samt en knippa mangold. Allt odlat på gården, utan gifter men med kärlek. <3
Pris för detta är en hundring.
Rödbetorna är tyvärr långsamma (förmodligen pga lite regn), men det kan komma längre fram, samt eventuellt squash som också behöver lite mer tid.

Sms:a gärna om du vill köpa, så tar jag med till stallet i så fall!

Lammskinn från Wreta gård

Vi har fått hem ett gäng nya skinn att sälja. Några gick medsamma, men det finns tre kvar. Skinnen är tvättbara och kostar 1400 kr / st. Om ni är intresserade så finns de hemma hos mig att titta på (fr.o.m. nästa vecka när jag är hemma igen!), alla är lite olika. Kött kommer finnas från oktober ungefär, det går att anmäla intresse redan nu. Det brukar nämligen gå åt väldigt fort!

Betessläpp 1

Första betessläppet – fåren. Hästarna får vänta ett tag till så de inte trampar sönder sommarhagarna för mycket. Hästarna kan dock börja gå i beteshagarna på dagtid ganska snart hoppas jag, men de får vänta med att sova ute. Hoppas vädret vänder nu så det kommer mer gräs!
Det här är årets första lamm. Redan jättestor och har börjat stångas (eller än så länge – puttas) Trillingar
Årets sötaste! Han såg ut såhär när han föddes, annars brukar de vara svarta.
Familjeporträtt
Den äldsta är också mest livlig och drar igång de andra lammen. Se film på Instagram eller min FB. Har från och med idag döpt honom till Affe(2) för att man kan se vissa likheter…!
Visserligen är han äldst, men han lär bli jättestor? Benen är kraftigare än de vuxna fårens ben.
<3

Vår

Älskar den tidiga våren! Ja, fortsättningen också, men nu blir man så glad för väldigt ”lite”. Varenda ny liten knopp eller blomma märks liksom. Sedan blir man lite bortskämd och tar det för givet på något sätt. Det är extra roligt att plantera första blommorna också, efter en tråkig och grå period. Och så är kvällarna äntligen ljusare. SÅ SKÖNT! Nu väntar jag med spänning på att det snart ska börja komma små lamm. <3

Ledig boxplats

Jag har en boxplats ledig för omgående inflyttning. Litet (15 boxar) och trevligt stall med god stämning och tillgång till ridhus samt tränare på gården. Helinackordering (mockning mån-fre) och alla tjänster kan köpas till vid behov.
Här finns all information.

Ring eller maila för mer info! Suvi Räsänen 076-8055138
info@ryttarutbildning.se