Hösten smyger sig på

Så fort det blev september blev det en annan känsla i luften. Den här sommaren var väldigt bra på alla sätt och hösten brukar kunna vara väldigt härlig – men jag känner alltid lite separationsångest när det är dags att släppa taget om sommaren. 😉

September är dock en fin månad, fortfarande varma dagar, lite mer tända ljus på kvällen, det blommar fortfarande i rabatten och jag kan plocka små buketter med mig hem (jag har plockat nästan varje dag sedan de första blommorna kom i maj) och det finns en hel del att skörda i trädgårdslandet. Lite väl mycket bönor i år kan jag tycka – vi kommer ha frysen full – men det känns väldigt bra att ha egna grönsaker att tillgå! Det gäller bara att inte glömma dem i frysen sedan, vilket är lätt hänt.

Här är lite september-bilder från gården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*