Påsk på Wreta

Påskafton var mysigt och med god mat. På förmiddagen hann jag med tre lektioner och att stöka undan det mesta i stallet så det var bara insläppet kvar på eftermiddagen. Jag fixade förrätten, Torbjörns mamma gjorde huvudrätten och min mamma efterrätten. Bra att kunna dela upp det så. Till detta gott vin, och avslutningsvis en promenad till grannarnas påskbrasa som har blivit en ny tradition. Hoppas er påskhelg är bra och att ni får i er massor med godis! 🙂
DSC_5718 DSC_5722 DSC_5723Till förrätt blev det ägghalvor, crustader med creme fraiche, finhackad rödlök, chili och kräftstjärtar (väldigt gott!) och små knäckebitar med lax och ishavsröra. Tydligen med det sammanhållande temat ”dill”…
DSC_5728Missade att ta bild på huvudrätten, blev bara salladen. Vi åt vårt första egna lammkött med potatisgratäng.
DSC_5731DSC_5736DSC_5733Jättegod påsktårta med lime och hallon, och med kycklingar och ägg ovanpå.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*