Lång måndag…

Av nån anledning är måndagar ofta jobbiga. Antagligen för att det ”ska” (!) vara så… Just den här måndagen stannade såklart bilen (ovanligt med bilkrångel?!), fast precis i närheten av Bra Bil, lite flyt ändå. Självklart startade den när de skulle kolla den… Fattar ingenting.

Jättemånga elever var sjuka idag så det blev ganska mycket ridning för mig, Nogge, Iffi och Anea. Rida på måndagar är heller ingen höjdare, eftersom de ofta vilar söndagar. Nogge är inne i någon konstig period nu när han är extra tittig och jättepigg. Förra året var han skum på våren pga hårfällningen, men då blev han snarare trög och irriterad och piskade med svansen. Nu är det något annat, kanske får han överskottsenergi när han inte kan röra sig så mycket i hagen. Det ska bli fantastiskt skönt att få hem hästarna sedan så de kan få stora, bra hagar!

Lektionerna gick bra i alla fall. Sista passet jobbade vi med förvänd galopp, något som man borde jobba mer med. Hästarna blir fina och ryttarna blir tvugna att bli raka och inte vingla omkring! 
                                                                                              

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*