Rid-dag

Idag har det varit lektionsfritt och jag hann rida alla utom Iffi. (Hon såg lite snopen ut när jag åkte hem!)

Wirja gjorde ett par rena byten, men hon blir verkligen taggad för att hon tycker det är så kul. Galoppjobbet kändes ganska bra med henne idag, däremot tycker jag hon kändes väldigt trippig i traven. Å andra sidan har hon vilat en vecka så hon kanske behöver leda upp sig lite. Jag ska försöka prioritera henne lite nu en period så hon håller sig fräsch.

Nogge var spänd till en början men det släppte ganska snabbt idag. I slutet provade jag att trampa lite men han blir lite stressad av det hela, däremot fick jag fram lite passage-känsla när jag samlade traven ordentligt. Jag är helt säker på att han kan lära sig passage och piaff!

Anea har också vilat en vecka och jag tror hon har mått bra av det men det är alltid jobbigt att sätta igång efter vilan när hon både känns stel och lång. Igår var det riktigt tungridet, men bättre idag även om det inte är någon superkänsla. Dock fick jag till några bra byten och nu är det verkligen prio 1 att få dem bra innan det är dags för tävling.

Maritza red jag i måndags, vila igår och så red jag idag. Stor skillnad idag mot i måndags, hon var redan mer ihop och mer lösgjord, även om man kunde önska ännu mer. Hon verkar i alla fall tycka att det är roligt och har en väldigt trevlig inställning till arbete!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*