Bra dag idag!

Idag har jag känt mig ganska pigg igen. Jag har i alla fall lyckats longera en häst och rida tre. Nogge fick gå en skogspromenad, han känns starkare och mer avspänd. Hoppas det håller i sig. Zalvia joggade jag en kvart på ridbanan, sedan skrittade vi ut. Natalie fick rida ut på Arramiz.

Anea gick ett lättare pass på banan, med en lånad sadel, en Jaguar. Slutsats: hästen behöver en ny sadel (det visste jag redan), och JAG behöver en ny sadel! Jag vet inte om just den här var perfekt, men jag kände i alla fall att jag fick bättre balans och kontroll på kroppen, behövde inte alls kämpa lika mycket. Det stör mig en smula att jag kanske slösat bort ett år i helt fel typ av sadel. Men jag känner mig lite mer hoppfull nu när jag kanske kan hitta en lösning.

Älskar sådana här dagar när jag bara har hästarna att tänka på, inte åka iväg någonstans eller stressa med annat. Mår jättebra nu när alla hästarna har blivit motionerade, och några även stretchade / masserade och friserade. Och sadelkammaren har jag lämnat i gott skick, även med putsade stövlar. och jag är hemma i vettig tid! Såhär borde det alltid vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*