Kurs på Djursholm

Idag var planen att ha en ledig dag, men det sprack när jag upptäckte (i sista sekunden) att det var en repetitionskurs för domare idag. Tur att jag inte hade planerat kurs idag, fortbildningen är obligatorisk. Ibland blir jag galen på SvRF, det är ofta dåligt planerat och kort framförhållning tycker jag. I det här fallet hade ”alla” fått mail om denna kurs, dock ej vi som blev färdiga domare förra året – så jag hade liksom fallit mellan stolarna.

Nåväl, kursen var i alla fall givande, och det är verkligen bra att fräscha upp minnet lite innan säsongen drar igång. Vi gick bl.a. igenom TR-ändringarna för i år, samt de nya programmen (LC1, LC2, LB1, LA4). På eftermiddagen dömde vi några ekipage i dessa program. Vi tittade också på en häst som visade rörelser på MsvB och MsvA-nivå, vilket också var givande för mig – mer ur rid-perspektiv för egen del då.

Just nu känner jag mig peppad inför årets tävlingar, både att rida, men också att döma. Och givetvis ska det bli kul att få iväg er elever på tävlingar också!
Kvällen har vi tillbringat i soffan med en film. De här två sötnosarna har hållit oss sällskap och de har verkligen funnit varandra, de är sjukt gulliga!

 

 

 

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*