Tävlingen igår

Igår var en intensiv dag! Började morgonen med att åka till Lotteräng för att titta på Amanda och Fantasi som startade MsvB2. Jag tyckte Fantasi var bättre i formen än förut, men dels har hon begränsningar i sina gångarter och så blir hon lätt spänd när hon inte riktigt orkar och då blir inte poängen så höga, även om det egentligen inte var några stora missar. Det är i alla fall väldigt roligt att kunna skicka ut ett lektionshäst-ekipage på den nivån!

Efter det hade jag en hopplektion med tema lydnad och rytm i galoppen. Jag kommer ha lite hoppning nu några helger, kul!

På eftermiddagen var det dags för mig att åka och tävla, också på Lotteräng. Så himla lyxigt med tävling 15 min hemifrån! Anea var jättefin på framridningen om målet var att kunna spänna bågen lite mer på banan nu när det var ett lite lättare program igen. Det gick dock inte, hon blir lite tittig och spänd och då tappar vi det tyvärr. Så för mig kändes det inget vidare, det blir en enorm skillnad hur hon känns när jag rider fram och när jag sedan ska tävla. Det känns liksom slätstruket och att jag inte riktigt har ryggen med mig. Men, trots detta blev det 67,71% och en tredje plats! Så det känns roligt att jag kan få bra betalt trots att jag upplever att vi ”håller igen” för mycket.

Hade för övrigt ett himla flyt. Hade tänkt åka själv, men så erbjöd sig Marianne att följa med precis när jag skulle lasta. Tack!! Och väl på plats så var Nina överraskande nog på tävlingen, så hon hjälpte mig lite med framridningen. Vilken lyx! Dessutom träffade jag en ”gammal bekant” från tiden på Arphus, så det var lite extra roligt.

Idag är jag helt slut kan jag säga. Lite självförvållat också då jag gick och la mig för sent. Idag är det kurs på schemat, så det är bara att bita ihop och sätta fart, och så blir det tidigt i säng ikväll!
Foto: Anea 3:a i MsvB4 på Lotterängs Gård idag. :)

 

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*