Anea MsvA1 Vallentuna 14-08-08

Vår fjärde start i MsvA och en liten, liten procent-höjning även denna gång. Tyvärr är piruetterna inte färdiga ännu, hon orkar inte riktigt och jag har inte riktigt hittat hur jag ska rida där heller. Den första piruetten blev stor, i den andra bröt hon av precis innan. I övrigt inga missar egentligen, serien kändes bra!

Tyvärr hade jag ingen bra ridkänsla. Hon var stark redan på framridningen, och ganska spänd på banan (trots att vi var där igår), och då blir hon lite framstupa och tungriden. Bytena överlag är dock bättre, och trots min dåliga känsla fick jag 62,09% vilket jag tycker är en bra lägsta nivå i den här klassen så jag är jättenöjd! Det innebär också att vi är kvalade till att få starta Nationellt – om jag nu törs det redan är en annan fråga dock!

Målet framöver får bli att sätta piruetterna, och att kunna ha henne mer avspänd på banan så hon får fram mer gång – för det finns där. Jag tror inte att det här är det bästa hon kommer att prestera. Men än så länge är det mycket nytt och mycket tekniskt som ska fungera, och jag är glad om jag ”tar mig runt felfritt”. 🙂 Jag tycker i alla fall att vi har fått en ganska bra start på den här nivån, och dessutom gillar jag det här programmet mycket mer än MsvB4. DSC_3219 DSC_3223 DSC_3224 DSC_3228 DSC_3231 DSC_3235 DSC_3279 DSC_3286

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*