Tuffa dagar

Igår jobbade jag fjorton timmar. Det var inte bra för nacken. Jag är nog lite medfaren efter kraschen trots allt. Dagen var dock ganska bra utom att jag mådde dåligt. Hann motionera fyra hästar på morgonen, göra klart 2010 års bokföring, provrida en riktigt fin häst och sedan ha lektioner på Kvarnnibble.

Hästen jag provade var ”för fin”, alltså inte något för verksamheten (trodde jag egentligen inte heller…) men den passade mig. Det var typ en robot-häst som gjorde vad man bad om utan minsta krångel, bar sig bra med god energi och säkert skulle gå Msv när som helst. Tyvärr finns det inte riktigt utrymme för en lyx-häst åt mig just nu, måste ju hitta en lektionshäst först och främst. Jag behöver en sponsor!

Idag har jag haft en privatlektion och ett dagläger för SEB. Det var en ganska lugn dag för min del men nu är jag helt slut. Ska försöka ta det lugnt i morgon. Jag hoppas det här nackbesväret inte tänker bli bestående men högst sannolikt är det en muskelinflammation och sådant gör ju över. Jag känner mig lite negativ idag faktiskt. Sorry.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*