Bilder

Några bilder från bröllopet tänker jag bjuda på. Vi vigde oss vid en ruin i Visby och sedan tog vi lite bilder och drack bubbel vid Högklint – utsikten är helt fantastisk kan jag lova. Gotland är världens vackraste plats i mina ögon. Vi har varit här varje sommar sedan jag föddes, så det känns självklart för mig med vigsel här.

Kvällen tillbringade vi på pensionat Gula Hönan, där själva rummen kanske inte riktigt var vad man hade önskat, men där var vi inte så mycket ändå. Middagen var nämligen desto bättre, och tog fem timmar att ta sig igenom! Det var tre aptitretare, två förrätter, tre varmrätter, ost och två små efterrätter… Låter helt galet, men jag blev inte ens proppmätt. (Vissa av rätterna var ju i princip bara en tugga.)

Vädret var helt perfekt hela dagen också, så det blev en fantastisk dag måste jag säga. Hade gärna haft mina fina vänner här, men nu valde vi en mindre variant för endast familjen. Vännerna är bjudna på fest i samband med företagets 5-årsjubileum, så det får bli ett sammanslaget firande då istället.
DSC_0210 DSC_0219 DSC_0222 DSC_0243 DSC_0249 DSC_0264 DSC_0274 WP_20140704_005 DSC_0294 DSC_0298

Etiketter:

3 svar

  1. Stort grattis och många lyckönskningar! Fantastiska bilder (även den härliga i förra inlägget med blommorna i skärpa och er i bakgrunden).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*