Träning för Nina

Idag har vi tränat för Nina, och det var visst bara Caramelle och Jenny som kunde glida räkmacka idag. 😉 (Och vad är det för uttryck egentligen? Vad har räkmackan med saken att göra?)

Vi andra kämpade ganska hårt idag, och Nina red dessutom lite själv. Det är bra att hon kan hoppa upp, tycker jag. Dels får hon en annan känsla för hästen, men det är också bra att se från marken – och hjälp med att hitta en annan känsla/lösning.

Jag har sjukt mycket grejer jag behöver jobba på med mig och Anea just nu, i synnerhet (fortfarande) det förbaskade vänster-bytet där vi båda är sneda och det blir spänt. Det har lite ”blivit en grej” som nog mest sitter i huvudet (på mig). I övrigt så tänker jag lägga fokus nu på massa, massa övergångar för att få henne kvickare och mer självbärig. Ett stort problem med henne att när jag vill ha mer aktivitet i bakbenen så lägger hon sig hellre på handen. Men, det är bara att jobba på och vara konsekvent!

Tävling på söndag igen, det känns långtifrån perfekt, men jag får åka ändå. Inte så långt, ska till Wallstanäs. Någon som vill åka med? Runt lunchtid.

 

 

 

 

 

Jenny S och Caramelle.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*