Ändrade planer

Tanken var att åka och tävla i Eskilstuna imorgon. Från början skulle Fantasi och Amanda starta MsvB2 och jag MsvB4 – inte så ofta dessa kombineras och då tyckte vi det var värt att åka långt. Men eftersom Fantasi tog sig  en vila ett tag (spark?) så är hon inte redo att tävla än (dock frisk nog att ridas igen).

Jag tänkte ändå åka med Anea, men har omvärderat. Det går fler tåg. Calle är anmäld nästa helg till Wallstanäs, men kan byta häst där om jag vill prioritera henne. Helt ärligt så orkar jag inte åka så långt – och för hästens skull är det heller inte värt det. Hon kändes inte så rolig nu i veckan, och jag har inte hjärta att sätta henne i ett släp ca 4 timmar OCH tävla.

Dessutom är jag helt slut i kroppen. Och huvudet också. Imorgon tar jag ledigt och gör andra saker en dag, så jag får lite ny energi. Ibland blir jag helt besatt av det jag håller på med för stunden och känner inte alls hur jag mår. Men nu erkänner jag att det är bättre att vila, istället för att bara bli ännu tröttare och kanske rida dåligt på köpet. Nya tag nästa helg!

 

 

 

Ser det ut som om Anea har celluliter på låret??

Etiketter:

2 svar

  1. Det gör du helt rätt i – njut av solen idag och tack för en bra kurs igår!
    🙂 Clara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*