Träning för Nina

Idag har Nina varit här så jag har ridit både Anea och Calle.
Anea
 var duktig. Det går framåt, men i snigelfart…. Serierna kändes ganska bra idag faktiskt. I piruetterna vill hon gärna kasta sig runt och jag måste bli mycket snabbare. Men vissa språng blir bra! Däremot känner jag mig ytterst tveksam till att våga mig ut i MsvA redan i slutet av april? Ska jag stryka mig?? Jag får se när det närmar sig.
Jättefin trav i slutet. Ska jobba mer på uppförsbacke-känslan! Men jag måste samtidigt vara supernoga att rida henne extremt rund och loss INNAN jag går vidare. Så himla lätt att glömma grunderna. (Borde vara självklart, men ibland blir man slarvig…) Men nu lade jag bara tid på det igår, och idag när jag värmde upp – och det blev såklart stor skillnad på ridbarheten då.
Calle är jätteduktig! Han var fin från start med bra egen bjudning. Gjorde fina byten och några serier. Travade också väldigt bra idag. Ni ska få se film (hoppas jag), bara jag lyckas ladda upp det. Synd att jag inte kan få fram det där på tävling. Han ser ganska flott ut när han kommer igång!

Nina var jättenöjd med alla hästar och ryttare idag, så det var väldigt roligt!! 🙂
                                               Bästa lektionshästen! <3

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*