Helgens kurs

Fre-lör har jag haft kurs för mina gamla ridlärare från tiden när jag red på Skutans gård. Jag har aldrig ridit på ridskola utan jag började min karriär på en 4H-gård med övervägande hästar. Här kunde man hyra häst och rida själv vilket var lite annorlunda. Jag tog fyra lektioner och sedan red jag själv under ett halvårs tid. Lärde mig grunderna (rida lätt och fatta galopp typ) genom att läsa ”Mulles ridskola” som så lägligt gick att följa just då i tidningen Min Häst.

Känns jätteroligt att de kommer hit och rider hos mig nu istället! Egentligen skulle det ha varit tre, men en av dem fick en sjuk hund tyvärr. Synd, hade varit kul att träffa henne också. Men det kanske blir fler gånger.
Foto: Tack för en trevlig helg Annelie Sundh och Helena Svedgård!  Strosade runt här på gården på eftermiddagen och tror att jag kanske inte hade haft det här om det inte var delvis tack vare er "fria uppfostran" på Skutan. Om jag hade hamnat på en vanlig ridskola hade jag nog inte fått prova så mycket saker, ta lika mycket ansvar och få samma driv. Så ni är delaktiga i det här, tack!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*