Tävling på Kvarnnibble

 

Idag har Anna och Arramiz tävlat på Kvarnnibble gård i Bro, alltså min gamla arbetsplats när jag jobbade på Mälardalens ridskola. Det var roligt eftersom jag träffade massa vänner och bekanta, och Arramiz var riktigt fin idag  i LA3, Anna red superbra! Tyvärr bytte han galopp en gång och skyggade i ett hörn, men på det stora hela var han stadig och balanserad och fin i formen. 

Jag tog även med mig en häst hem, som jag lånar av Märit Olofsson under sommaren, och om det fungerar så köper jag henne förhoppningsvis. Zalvia heter det nya tillskottet, se film:

http://www.youtube.com/watch?v=gI4msOiXwS8

Annars har jag bränt armarna fullständigt och förmodligen pajat årets solbränna helt med streck på armarna, och så har jag tappat rösten. Så lektionerna imorgon blir spännande…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*