Den lediga dagen..

.. blev inställd pga sjuk personal. Hade laddat hela veckan för den här sköna lördagen som skulle vara helt hästfri, men så blev det inte. Nackdelen med att vara egenföretagare. Vill absolut inte byta, men känner mig lite snuvad på den enda lediga dagen jag skulle haft i februari.

Hur som helst, jag har bara jobbat till (sen) lunch, och hann rida två hästar, vilket var bra för det behövdes. Det är en svår balans att rida dem tillräckligt ofta, men inte anstränga dem för mycket. Egentligen är det bättre att rida ofta och korta pass, men oftast rider jag en dag när de inte ska gå lektion också. Men blir det för sällan så blir det istället för mycket att ”ta igenom” på samma gång. Klurigt det där. Har ju några stycken att hinna med också…

Jag hade i alla fall hjälp med insläppet, så resten av dagen har mina föräldrar varit här så vi har försökt fixa lite grejer. Vi har kört sopor till tippen, och min pappa håller på att bygga en bokhylla i flygeln. Tanken är att bygga in hyllplan i ett gammalt dörrhål som vi hittade bakom väggen när vi gjorde i ordning vardagsrummet där. Ville gärna spara känslan av att det har varit en dörr där.

Annars lite småfix hemma, flytta runt lite möbler och sånt där som har blivit liggande på ”to-do”-listan i evigheter. Jag har gjort i ordning en gammal byrå (som var rosa) och släpat in i sovrummet (som fortfarande inte är klart, men..). Målade byrån, bytte knoppar och tapetserade ovansidan, snacka om lyft! Pigtittaren som står ovanpå har jag bara målat med en gammal skvätt färg som jag hade kvar (den var i furu). Älskar att piffa möbler, det blir en sån enorm skillnad med lite ny färg! (Förtydligande: jag har inte målat byrån idag, utan endast släpat in den i sovrummet…)

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*