The perfect moment

Att fotografera hästar kräver både tur och skicklighet! I och med digitalkameran kan man tack och lov ta hur många bilder som helst, och sedan välja. Här är annars ett urval av bilder som aldrig hamnade på hemsidan av förklarliga skäl (har tyvärr raderat de flesta fail-bilderna…)!
En solig dag med mycket flugor försökte vi ta bilder till den allra första versionen av hemsidan… (jag älskar dock den översta bilden på Wirja, haha!)
Försöker ha koll på två hästar samtidigt som jag blir biten av en geting? Eller nåt?
HELT omöjligt var det att få Iffi att stå snyggt uppställd när det var ett moln med insekter runt. Sedan insåg jag också att hon inte var särskilt fin i kroppen när jag fick henne, så det var inget jag ville skryta med. Här har jag haft henne en vecka eller så.
Dels kom det med en människa på bilden, och dessutom ser min superfina häst ut som.. en islandshäst med underhals? Den här fotograferingen var hopplös, C var ny /spänd och det blåste. Vi sprang i princip efter henne i trädgården, hon stegrade sig till och med. Ett under att vi fick NÅN bra bild. Har fortfarande inte fått upp den på hemsidan, dock. Ska tjata på T om det – jag kan bara ändra text men inte lägga upp bilder. 

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*