En dag i februari

En helt vanlig onsdag i februari. Känner mig lite förvirrad när det känns som ”vår” men men vet att den fortfarande är lång borta. Än så länge sjunker vi inte ner i leran igen, men gissar att det är en tidsfråga. Samtidigt är det skönt att slippa frysa, så jag kan inte riktigt bestämma mig för hur jag vill ha det. Tycker att februari känns som längsta månaden på året, trots att den är kortast – men det är liksom inget som lyfter den här månaden, förutom möjligtvis semlor!

Idag har det varit väldigt lugnt, har endast ridit tre hästar samt haft en lektion. Calle kändes väldigt fin idag efter X antal övergångar. Det gäller att han ska vara kvick för hjälperna, hela tiden! Anea fick en skrittpromenad, och Cicooria ett joggpass bara.

Har ägnat eftermiddagen åt att fakturera och svar på mail – tänk att man aldrig hinner ifatt med den biten! Alltid är det något att ta tag i. Men det är klart, det vore ju supertrist att inte få fakturera! Nu ska jag hålla fingrarna borta från datorn resten av kvällen, och se till att fixa middag.

Februari förra året. Tror inte det blir några snö-ritter mer i år!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*