Årets första helgkurs

Den här helgen har jag årets första kurs med Häst-och sportresor. Den här gången har en av deltagarna med sig en egen häst som hon rider utöver ordinarie pass på mina hästar – ambitiöst! Kul, tycker jag.

Helgen rullar på som vanligt med kurslektioner, varvat med privatlektioner samt en del ridning för egen del. Idag har jag ridit Cicooria och trimmat övergångar, och joggat Anea en stund.

Kylan smög sig på ikväll, och ska tydligen stanna  ett tag nu. Skönt på sätt och vis, samtidigt som jag inte begriper hur man ska klara det, nu när man inte är det minsta härdad?! Ser dock fram emot lerfria hagar!

Ikväll blev det tidigt i säng, ska läsa en stund och sedan kommer jag somna som en stock. Har varit hemskt trött hela dagen, det här mörkret tar ju knäcken på en. Jag vet att vi går mot ljusare tider och vill gärna vara positiv, men tyvärr har jag börjat bli som tröttast på vårvintern och våren numera. Det är som om sommarens energi räcker till någonstans strax efter jul (älskar ju julen) – och sedan är det tvärslut tills man hinner fylla på med ny sol någon gång i juni. Vilket känns oändligt långt borta just nu!

                                                                Längtar!

 

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*