Helgen

Känns som en bra helg, såhär långt. Igår hade jag några privatlektioner, en hemma och en på Wallstanäs. Brukar inte åka iväg så ofta numera, men gjorde ett undantag. Egentligen är det kul med lite miljöombyte, men det är inte så lönsamt att åka iväg och jobba när man kan jobba hemma och slippa köra bil…

På eftermiddagen kom en kompis hit och red med mig. Vi lärde känna varandra på mitt första jobb efter hippologen, när jag jobbade på Mälarhöjdens ridskola. Hon fick rida Calle och Fantasi, och gillade båda, men Fantasi blev hon väldigt förtjust i. Roligt! Avslutade kvällen med en trevlig middag.

Idag har jag haft dagläger, och hästarna var väldigt fina idag. Vi har ridit skänkelvikningar på olika linjer, lite öppna, och avslutade med några byten. Det är faktiskt lyxigt att kunna ha en grupp med elever och alla hästarna kan byta galopp!
Calle har åkt på hoppträning lör-sön med sin förra ägare. Bra med lite omväxling för honom.

Har även anmält mig till årets första tävling idag. Kom med som reserv – dock första reserv tror jag,och NÅN måste väl stryka sig (?!) – fastän att jag anmälde mig 27 sekunder efter att tävlingen öppnade. Helt otroligt. Jag får hålla tummarna att jag kommer med ändå.

I morgon ska jag vara ledig hela dagen (om ingen ringer och väcker mig som vanligt). Har tänkt hinna pyssla lite hemma i lugn och ro, och sedan åka på bio. Ser fram emot det! Nu: läsa, och sova. Tidigt i säng!

Har även ridit första ridhuspasset med den Anea efter vilan idag, och hon känns fin! Avspänd. Kanske lite lång, men det är inte så konstigt.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*