Onsdag

Har tillbringat förmiddagen i ridhuset med tre privatlektioner. Nogge har tränat på förvänd galopp, uppridning på medellinjen och halter från galopp. Han börjar se mycket starkare ut. Fantasi har jobbat med skänkelvikning och öppna i både trav och galopp. Med Mackan fokuserade vi mest på övergångar samt att omväxlande flytta undan för innerskänkeln på volten / rida med tagen bakdel. Jossan har ridit Cicooria, som inte har kunnat gå med på lektionerna på två veckor nu pga ett balltramp. Nu såg hon i alla fall bättre ut. Även Caramell har ju dragit på sig samma skada, så hon blir bara longerad eller skrittar ut just nu.

Jag har bara ridit Calle idag. (Anea blir longerad över bommar idag, vi har ett träningsuppehåll.) Calle var i varje fall väldigt fin. Han har utvecklats massor under hösten tycker jag, mycket bärigare i både trav och galopp. Och dessutom verkar han tycka att det är kul!

Eftermiddagen och kvällen tänker jag använda till julförberedelser. Lite svårt att komma i stämning bara i det här vädret!


Längtar efter att kunna rida i kortärmat igen…

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*