En regnig torsdag

Usch. Idag känner jag mig gnällig över vädret, och över förkylningen… Det kanske inte var så smart med fem ridpass igår? Kroppen känns typ överkörd. Jag mådde bättre igår (eller förträngde allt?) men nu är det givetvis sämre. Man får som man förtjänar, jag borde verkligen vila. Men hur gör man det som egenföretagare egentligen?

Tänk om jag fick ligga hemma hela dagen idag, det hade varit så skönt. Jag tror att jag tar det lite lugnt på förmiddagen i alla fall. Jag ska bara mocka några boxar. Sedan hoppas jag att det slutar regna så jag kan skritta ut i em, annars kanske Anea får vila eller promenera bara. Efter lunch måste jag i alla fall iväg en sväng, på en kul grej. Ni får veta mer ikväll! Det är dagens ljuspunkt, en ganska stor sådan faktiskt!

Etiketter:

Ett svar

  1. Som sjuk egenföretagare kan jag tyvärr inte säga mer än att jag jobbar oavsett sjukdom. När jag hade bihåleinflammation och gick på pencillin försökte jag ta det lite lugnare några dagar. Den här veckan har jag hittills fått ställa in allt, förutom måndagens lektioner i Kongsvinger, pga magsjuka.

    Hade jag mått OK tidigare hade jag bergis försökt jobba, men med en sådan opoppis sak som magsjuka vill ingen träffas om man inte är garanterat frisk… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*