För-och nackdelar som egenföretagare

SJUK! Sablar. Jag hade laddat för den här veckan, har massa grejer jag vill/borde göra. Idag skulle jag ha börjat på yoga, och jag behöver verkligen det. Istället fick jag stanna hemma, fast fördelen är att jag fick några fakturor gjorda som har legat efter lite. Fördelen med att vara egen är att man kan påverka tempot under dagen. Idag har jag bara ridit en kort sväng ute med Iffi, mer orkar jag inte. Anea fick gå på lina samt en promenad istället, men hon har varit superfin två dagar i rad på stubben, så det var nog bara bra.

På lunchen gick jag hem och sov en stund. Då tänker jag att jag har tur som jobbar hemma! Å andra sidan, som egenföretagare måste jag ju jobba när jag är sjuk. Så om jag tycker jag har tur som kan gå hem och sova så kan man ju tänka att man har otur som inte bara kan ta en dag ledigt och ligga vid tv:n hela dagen! Lugnt tempo här innebär att inte jobba med kroppen utan ta itu med kontorsarbete istället. Nåja. Klagar inte, men jag hoppas verkligen jag blir frisk fort.

Ska dessutom tävla i helgen – kan inte vara sjuk då! Behöver någon som kan följa med, säg till om ni är intresserade! På eftermiddagen i Wallstanäs. Inte långt att åka.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*