Besök i Enköping

Idag har jag varit på Jump Club i Enköping på lunchmöte för att få information om forskningsprojektet jag ska delta i under hösten. Forskningen handlar om kommunikation ridlärare/tränare och ryttare/häst. Det är fem deltagare med lite olika bakgrund som deltar.

Tre privatlektioner ska filmas under hösten och vara till grund för forskningen. Jag kommer alltså behöva tre frivilliga… 😉 Om ingen anmäler intresse så kommer jag fråga er, men det kanske är någon som skulle tycka det vore jättekul och verkligen VILL vara med? Säg till i så fall! Det är inga filmer som ska visas offentligt. Kan vara en kul grej om inte annat. Det går bra att rida egen häst, eller an av mina, men det ska vara någon elev som i dagsläget är ”regelbunden”.

Ansvariga för forskningsprojektet är Charlotte Lundgren och Mari Zetterqvist Blokhuis. Hon har kommit ut med en bok ganska nyligen som heter ”Sitsskolan”. Tips!

Sitsskolan : övningar för bättre sits : med och utan häst

 

Etiketter:

2 svar

  1. Jag är ju inte ”återkommande” på det sättet, och vet ju inte vart det skulle ske och när och liknande, men jag är intresserad! 🙂

  2. Kul att du visar intresse! Tror dock att det ska vara elever som man har en tätare ”relation” med. Men kom och rid ändå igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*