Dagens ridning

Har hunnit med en hel del idag, bl.a. rida fyra hästar. Äntligen lite mer energi! Får se om det håller i sig mer än en dag. 😉 Solen gör ju att man orkar lite extra i alla fall.
Anea har jag bara skrittat ut på. Hon kändes i alla fall väldigt avspänd och bra men vi tar det lugnt nu ett tag eftersom hon inte verkat riktigt ok.
Quickan verkar ha hamnat lite i trotsåldern. Inga stora saker men hon testar gränserna lite. Kanske att hon också var lite trött. Rider ut  i morgon!
Iffi red jag både igår och idag. Igår var hon väldigt spänd i ryggen men då hade hon också stått tre dagar. Det är alltid en balans mellan vila eller rida. Hon är ju 17 år nu så egentligen ska hon röra sig varje dag men de kan ju behöva mentala pauser också. Idag var det i alla fall en klar förbättring och hon kom loss fint mot slutet, och då red jag ett väldigt kort pass.
Nogge var riktigt fin idag! I början var han lite kort i steget och spänd, men det släppte fort och han kändes relativt liksidig och avspänd. Såg också fin ut under kvällens lektion.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*