Sjuk planering

Hjälp! Det tar mig flera timmar att bara planera, styra upp och fakturera. Om jag hade ridning en gång i veckan som en vanlig ridskola, enbart, då skulle jag verkligen frigöra tid. Men jag vill ju inte ha det så!!

Nu ska jag dock lyckas styra upp önskade privatlektioner, massa kurser med/utan övernattning, mina egna tävlingar samt även några elever som ska tävla i år. Och det är JÄTTEKUL, men bara att hålla koll på TDB när olika tävlingar släpps, komma ihåg att anmäla sig, planera så att det inte krockar med annat – det tar riktigt mycket tid. Nu hade jag spanat in en bra tävling åt Calle i Täby och då ser jag dessutom att den är inställd. Fast jag har fler, så jag får väl se det som en ledig bonusdag då. Det har jag inte heller många. Får boka månader i förväg med mina vänner känns det som.

Tur att jag ändå är ganska bra på att planera, men kanske just därför ägnar jag så mycket tid åt det, för att jag vill ha kontroll. Men det funkar inte annars! Och jag vill ha den här variationen med olika lektioner/kurser för det är roligare för mig. En tanke kan vara att ha en kortläsare så man slipper fakturera småsummor, men det kostar ju, plus att jag tror det är svårare att bokföra istället.

Nåja. Egentligen ser jag verkligen fram emot våren. Både Calle och Anea ska tävla har jag tänkt, Q kanske hinner en gång innan sommaren, annars får det bli i höst. Soya borde gå kvalitetstävlan i höst (dit är det långt som tur är) och sen har vi tävlingar med några lektionshästar också. Sen är det fortbildningar för min del inom kort, både för ridlärare och tränare. Samt tre bröllop i sommar. Tur det, så jag blir tvungen att vara ledig nåt…

(Och nej, jag klagar inte egentligen, det är jätteroligt med mycket bokningar osv! Behöver bara hitta lite struktur, om det går?)

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*