Lugn vecka

Den här veckan är det teori som gäller, så hästarna har en lugnare vecka. Ingen kommer att stå helt, utan de ska ridas ut/jobbas vid hand och jag ska rida igenom några av dem lite också. Dessutom passar jag på att lägga in massage eller kiropraktor till alla. Vilken lyx. Jag hoppas det lönar sig i längden, för gratis är det inte i alla fall..

Jag ska ta det lite lugnare själv också. Har hjälp med mockningen de flesta dagarna så jag kan vila kroppen lite, och det är ganska bra att inte ha lektioner på några dagar för att samla ny inspiration. Tar det lugnt på ridfronten också, men jag är redan ridsgugen! Så fort man har bestämt sig för att man inte ”måste” så tenderar saker att bli roligare – visst är det så?

Teori blir det tisdag och torsdag. Vi ska se en film om ryttarens sits som är väldigt tydlig och lite ”annorlunda” och förhoppningsvis ska vi även prata lite kring utbildningsskalan. Tycker dessa två saker är viktiga och bra saker att ha med sig hela tiden. Sitsen är ju A och O, och utbildningsskalan är bra att ”hänga upp” ridningen på.

I eftermiddag ska jag passa på att åka till Hööks och köpa sånt där som går åt hela tiden, typ liniment, samt lite nya bett. Åker förbi på Antuna och hjälper en elev också (kan ju inte vara helt ledig) – sedan blir det en lugn kväll hemma vid brasan.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*