Onsdag = rid-dag

Jag har jobbat på som en iller idag alltså. På förmiddagen red jag Fantasi (lätt jogg, jättefin!), Iffi (fokus på galoppen, också duktig) och Calle (programdelar, ganska bra med tanke på att jag red ca 30 min).

Sedan har jag haft en privatlektion med en inackordering, en tjej som har provridit Mackan för att ev bli medryttare (han ser så himla mycket bättre ut nu by the way) samt en sitsträning med Cicooria.

Även ridit Anea, och jag törs knappt säga det högt (skriva kanske går bra), men hon känns nästan som en annan häst. På ett bra sätt alltså. Undrar om det är inbillning..? Just det, Soya har gått ett lätt pass också, men hon verkade lite trött så i morgon ska hon vila.

Häremellan har jag även hunnit mocka, fixa några extra små saker i stallet samt tvättat några maskiner hästtvätt. Och ni kommer inte tro mig, jag var klar 17.15!! Kanske inte ska nämna att lunchen var fem minuter ca. Brukar faktiskt inte göra så. Kände bara att det var skönt att köra på helt enkelt, för idag var en bra dag.

Väl hemma så har jag svarat på en lång rad med mail samt fakturerat en massa. Har också lagt ut vårens alla drop-in pass samt ett nytt dagläger i maj. Och är glad, för två sommarkurser är redan fulla! Just nu går det som på räls verkar det som. Undrar om jag nu orkar plocka bort julgransjäveln som fortfarande är kvar.. hrm.. Kanske dags att vila nu istället?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*