Trasiga saker

Det känns verkligen som om en sak om dan går sönder. Men så är det väl, att ju fler saker du har desto fler saker att ”ta hand om” = ju mer du äger desto större problem. Alltså får man mer att laga på en gård än när man bor i en liten 1:a på 35 kvm. Och man kan också undra varför människor så gärna vill ha så mycket saker. Enklast vore att äga en ryggsäck med det mest nödvändiga. Fast då vill man kanske bo i ett varmt land.

Dagens trubbel:
Kopplingen på traktorn är sönder och Torbjörn får snart hjärtinfarkt pga det – fullt förståeligt, för det är inte bara att lämna in på verkstan som med bilen.
En balk på harven har spruckit, men som tur var kunde vår snälla granne svetsa det åt oss (bra med Facebook alltså, där kan man efterlysa allt möjligt!).

Sedan var det då det här med min nya bil. T skulle backa den ner från vårt hus och fastnade i en snödriva. Och vi har skottat, och sandat och puttat, och inte f*n kom den loss. Ett hjul har låst sig och förmodligen är det nåt som har frusit. Vad bra, vi har inte ens haft bilen en vecka och redan krånglar det?! Till slut satt bilen i princip fast i en snödriva mot en buske och staketet. Staketet är i och för sig ruttet så det kunde man bräcka loss. Tror vi har lagt ca två timmar idag på att få loss bilj***ln. Men det gick trots allt. Å, vad man känner att julfriden sprider sig i vårt hem. Vi är helt avslappnade och tillfreds och sitter bara och myser i vårt fina hus. Kan man önska. Nån som kan laga en traktor? Vill gärna ge T lite sinnesfrid i julklapp.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*