Vinter!

Fantastiskt, snö till första advent, det är inte ofta. Hoppas den ligger kvar. Tycker det är sån skillnad med lite vitt på backen! Men så fort det kommer tre snöflingor så blir det tydligen ”trafikkaos”. Min praktikant Maria blev påkörd i min bil idag när hon skulle handla foder. Ingen fara med henne men bilens ena framlykta är helt intryckt och plåten bucklad. Vaf**! Jag ska tydligen inte ha bil. Kommer nog inte hinna fixa den innan tisdagens träning heller så då blir det inte mycket träning innan jul… Det var en mötande bil som inte kunde stanna utan bara gled på vägen tydligen. Nu på kvällen hade tydligen bussen kanat ner i diket utanför också.

Ser i alla fall fram emot en adventshelg med Globen fre och sön, träffa lite vänner, och dricka glögg. Slet fram adventspyntet idag men måste visst köpa lite nya glödlampor innan allt är igång. Älskar den här tiden på året!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*