En vanlig lördag

Oj vad jag är trött. Ofta kan helgerna vara de jobbigaste dagarna i veckan. Ibland kan jag sakna att ha ett ”vanligt” liv och helg lör-sön, men å andra sidan har jag egentligen aldrig vant mig vid det eftersom jag har jobbat helger i olika stall sedan gymnasietiden. Vill dock inte byta mot ett nio-fem jobb mån-fre, det är inte min grej.

Kan dock avundas att fika/shoppa en söndag (fast shopping är kul ca 10 min, sen blir jag irriterad), att kunna gå på fest/middag och bara ligga framför en film hela dagen efter, eller att gå på brunch. Just brunch låter så himla helg-lyxigt, eller är det överskattat?

Idag har det varit en väldigt vanlig lördag med en privatlektion i morse (med jättefin Calle!) och ett dagläger. Har även mockat åt 10 hästar, släppt ut, tagit in och fodrat. Det var hyfsat jobbigt för jag lade mig för sent igår. Det känns så segt att gå och lägga sig i god tid en fredag! Nåväl, nu tänkte jag vila en stund för att sedan åka in till stan och göra något HELT ANNAT, måste passa på för i morgon har jag sovmorgon. Så ikväll blir det nagellack och högklackat. I morgon är typ första lediga helgdagen på fem veckor. Förutom en lektion och insläppet i morgon. Men det räknas väl knappt. 😉

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*