På önskelistan

Jag måste uppdatera hästgrejerna, som slits mer än vad man tror… Men skulle nog behöva snåla lite egentligen.
T.ex. vill jag ha några nya träns, vilket är svårt att hitta bra tycker jag. Jag stör mig på att nosgrimmorna ofta är för smala, eller för stora, vilket gör att det blir en massa rem ”över” – som man ju kan klippa av, men det är inte så snyggt. Mitt bästa träns är ett från Globus som var billigt men ändå med en bred och bra nosgrimma med ”tillbakaknäppning”. Så nu har jag googlat Globus grejer och vill ha nåt i stil med detta:

Behöver ländtäcken också. Dessa från Modern Horse tycker jag är ok, hyfsat vettigt pris också. Men ändå, om jag ska köpa fyra stycken (minst) blir det typ 2000 spänn. För lite tyg? Snart syr jag egna tror jag.

Ridtäcke i fleece

Och så var det sadelgjordar.. Har ett par breda, men de börjar bli så slitna. Och jag börjar starkt ogilla ”vanliga”, raka gjordar. Vill bara ha i typ den här modellen:

Men nä, det är inte heller så billigt. Tycker det känns mycket bättre för hästen, men det kanske inte är prio ett trots allt. Jag håller tummarna att jag kanske kan göra några klipp under Globen horse show, men det trodde jag även förra året och – hör och häpna – det enda jag köpte var typ två par strumpor.

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*