Träning hos Nina

Har varit hos Nina med Anea idag. Hon tyckte att hon såg mjukare och bättre ut redan från början. Tyckte själv inte att det var något toppenpass, för mycket spänningar och lite mot skänkeln när jag krävde saker – det släppte visserligen, men fick inte riktigt någon wow-känsla idag. Börjar visst bli lite bortskämd med det nu, haha.

Dessutom tror jag att Nina – med all rätt – försöker höja ribban nu. Jag är för en gångs skull ganska nöjd, med tanke på hur det varit innan så är jag typ glad om bytena blir rena och hon gör nån slags piruett, men nä, det räckte visst inte längre. Nu ska vi tydligen byta rakt och med gest också, och kräva mycket mer i piruetterna också. Aldrig får man vara nöjd. 😉 Fick ganska mycket ”skäll” idag, fast det var i all välmening för att hon vill att vi ska höja oss ett snäpp, det förstår jag ju. Jaha, bara och jobba på. Behöver nog en liten ”motgång” ändå, jag blir faktiskt lite lat när det går bra ett tag. Sjukt egentligen att det ska vara så. Medföljande groom tyckte dock att det var bästa träningen hon sett hittills, så det var nog ganska bra ändå. Men det är lite tungt att komma över nästa gräns – så fort man vill mer så blir det mer spänningar också. Men jag kan inte backa varje gång bara för att det ska ”kännas bra” utan måste ta igenom det ändå.

Gammal bild från annan träning, det blev inga idag…

Stod och mässade om precis samma sak på lektionen jag hade i morse – fick visst tillbaka med samma mynt på eftermiddagen. Man får inte bli för bekväm när man rider! Man måste inverka också!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*