Sånt här händer bara mig

Gårdagen var en smärre katastrof, minst sagt, men vissa av sakerna ser ut att lösa sig – tänker dock inte berätta riktigt än!

Var i alla fall på mycket bättre humör idag när jag, väldigt motiverad, åkte iväg med Anea för att träna. Kände mig så himla lugn och nöjd och glad (för en gångs skull..) och precis då så känner jag att släpet gungar rejält. Tänkte att det var min häst som hade fått för sig nåt – det är inte helt ovanligt – men det slutade liksom aldrig. Till slut hittade jag (som tur var) en liten avtagsväg där jag kunde köra av. Tack och lov hade jag bara kommit till Väsby och inte ut på motorvägen. Hade nämligen fått punka och av däcket är som synes bara smulor kvar. Hur fan är det möjligt att köra sönder däcket på det här viset? Ser ju ut som om jag varit med i en actionfilm/biljakt.


Stackars Anea fick stå och vänta ett bra tag tills Linn kom och tog hand om henne. Givetvis har Linn ingen dragkrok på sin bil så hon kunde inte ta sitt släp, men tack och lov var jag väldigt nära Vällsta och Anna Persson som lånade ut sitt släp till mig så vi kunde åka hem igen. Konstigt nog har jag inte fått ett sammanbrott utan kunde rida igenom ett program med ganska bra känsla när jag väl kom hem.


Släpet lämnade jag i en liten skogsglänta, får väl försöka hämta hem det ikväll. Torbjörn är nog mer än less på mig, men jag fick ju inte punka med flit. Tror inte att jag egentligen ska ha varken bil eller släp. Min första bil fick jag bogsera hem mer än en gång från Lund till Flyinge för att den inte gick och starta (köpte den i och för sig för 5000 kr). Min andra bil var det nån som eldade upp i Årsta:

Det var i och för sig bra för jag fick ut mer på försäkringen än om jag sålt den. Den tredje bilen körde jag ju av motorvägen förra året:
Den bilen saknar jag ändå lite, för den jag har nu gillar jag inte alls, den är så himla ful, usch. Får väl be nån tända eld på den kanske så jag kan skaffa en ny. Men med min tur så är det nog bara en tidsfråga tills den dör på ett eller annat brutalt sätt, hoppas jag slipper vara i den då bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*