Tävling i Gnesta, final i allsvenskan div 1.

Idag gick sista omgången i allsvenskan div 1. Jag och Anea red LA:6, denna gång på 66,977 % vilket resulterade i en femteplats. Gripens lag kom 2:a idag och vi vann den totala finalen, jätteroligt!

Anea skötte sig superbra idag, kanonfin på framridningen och i programmet kände jag att jag kunde slappna av lite för en gångs skull. Jag har faktiskt blivit mycket bättre på att koncentrera mig och RIDA på tävling, och plötsligt är det riktigt roligt! Det har också varit kul att rida i lag, man känner sig inte helt ”ensam” på tävlingen.

Så dagen var toppen, det var strålande väder och anläggningen var superfin. Kom hem med tre rosetter (två lagrosetter alltså), ett ridspö, en blomkruka (?) och ett täcke.

Köpte också ett ”Mias”-schabrak för typ 380 spänn = kap, de brukar vara dyra men är superbra! Det resulterade dock i att jag inte hade pengar till mat, typ en tia till en macka bara. Klantigt. Dessutom red jag hela programmet med mobilen på mig, och med ljudet på. Oproffsigt, haha, tur att ingen ringde.

Är så glad för min fina häst!!!

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*