Dagens ridning

Idag har Anna och jag ridit några av hästarna.
Braiton var duktig idag, han har haft några vilodagar och känns mer positiv efter det!
Iffi och Caprice har jag ridit först och Anna efteråt. Båda skötte sig bra, men själv tyckte jag framförallt att Caprice var fin idag, lugn och med lagom bjudning.
Nogge fick en skogstur, idag även galopp. Peppar, peppar, men han känns bättre än innan behandlingarna! Kanske inte fullt så stark, men traven är stabilare och inte ”hela havet stormar” – jag trodde ju att det var hans normala trav men det kanske det inte alls behövde vara? Håll tummarna.
Anea red jag också bara ut på. Provade en annan sadel idag och det är svårt att känna ute hur det fungerar men undrar om jag inte ska testa den här ett tag nu? Man får vara uppmärksam på det här med sadlar alltså, det är inte så att man kan köpa en och sen funkar den resten av hästens liv – tyvärr.

Anna har också ridit Cayman med lite tillrop från min sida. Han var visst inte så lätt som han verkade i början utan har lite humör! Tyckte dock att det löste sig bra, hoppas hon kommer snart igen för JAG fick blodad tand av att han var lite besvärlig. Det är lättare att tackla andras ”problem” än sina egna ibland… Ville inte in i transporten heller utan stod på bakbenen men vi fick in honom relativt fort.

Funderar för övrigt på en kurs i lastning av häst. Är ni intresserade av detta?

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*